FIT rejser til Kenya i fremgang

De 100 % fleksible rejser, hvor kunden selv sammensætter sin store rejse i samarbejde med en berejst rejsekonsulent, er i vækst. Det tiltaler flere og flere at få ekspertviden på, når den lange, helt individuelle rejse skrues sammen

”De klassiske sol- og badeferier er den rejseform, flest danskere vælger. Men de fleksible rejser, også kaldet FIT, hvor kunden selv – sammen med en berejst rejsekonsulent – sammensætter sin rejse, hvad gælder rejserute, seværdigheder, naturoplevelser, hoteller og meget andet, er i klar vækst. FIT-rejserne ligger typisk i den dyrere ende af rejsespektret og blandt de dyreste kan nævnes en gruppe, der for nylig betalte 100.000 pr. mand, men i de tilfælde er der så tale om en længerevarende rejse, måske krydstogter eller business class på fly, eller meget dyre hoteller, eller en kombination af det hele”, fortæller Rikke Koks Andreassen, PR-chef hos Apollo.

Den FIT-destination, som flest i øjeblikket vælger, er Thailand. For bare fem år siden var USA endnu mere efterspurgt end Thailand, men flere og flere vil under huden på det asiatiske kontinent, og de vil gøre det på deres helt egen måde. FIT-rejser til Bali er blevet voldsomt populært, og herudover ses det, at mange danskere vil have ekspertviden, når den store Europarejse planlægges eller en europæisk storby skal knækkes.

Top-fem over FIT 2010

1. Thailand
2. USA
3. Bali
4. Frankrig
5. Italien

Top-fem over FIT 2009

1. Thailand
2. USA
3. Spanien
4. Kenya
5. Canada

”De rejsekonsulenter, som hos Apollo har ansvar for FIT-rejserne, har et enormt og meget detaljeret kendskab til rejsemålene. De har selv rejst rundt i de pågældende lande op til flere gange. Vi har også kendskab til de mindre kendte destinationer såsom Laos og Myanmar, hvor vi ser et stort potentiale, og hvor danskerne nyder at få ekspertviden forud for den endelige planlægning. Qua vores moderselskab, Kuoni, har Apollo adgang til meget favorable priser på fly, hoteller, billeje og seværdigheder i hele verden, og det kommer kunderne til gode”, slutter Rikke Koks Andreassen

Apollo er Danmarks tredjestørste rejsearrangør og har siden den 1. januar 2001 været et datterselskab til den schweiziske rejsekoncern Kuoni. Den skandinaviske del af koncernen hedder Kuoni Scandinavia, og foruden Apollo og Kuoni i Danmark, Sverige og Norge, indgår flyselskabet Novair. Kuoni Scandinavia har 780 medarbejdere og har totalt set 1.000.000 rejsende på årsbasis til rejsemål i hele verden. Apollo tilbyder 1600 hoteller på 48 destinationer i 28 lande.

This entry was posted in Kenya Nyheder. Bookmark the permalink.