Kalahari Game Reserve

Kalahari Game Reserve er en omfattende nationalpark i Kalahari ørkenen i Botswana . Etableret i 1961 Kalahari Game Reserve dækker et areal på 52.800 km ² ( ca. det dobbelte af størrelsen af Massachusetts , og 1 / 16 af Botswanas samlede areal) der gør Kalahari Game Reserve den næststørste vildtreservat i verden.

Kalahari Game Reserve indeholder vilde dyr såsom giraffer , brun hyæne , vortesvin , gepard , vilde hunde , leopard , løve , blå gnuer , Eland , gemsbok , kudu og rød hartebeest . Landet er overvejende fladt, og blidt bølgende dækket med Bush og græsser dækker sandklitter , og områder af større træer. Mange af ådalene er forstenede med salt pander. Fire forstenede floder bugter sig gennem den reserve, herunder Deception Valley, der begyndte at danne omkring 16.000 år siden

Den Bushmen , eller San, har beboet Kalahari Game Reserve i tusinder af år siden de strejfede i området som nomadiske jægere.

Siden midten af 1990′erne botswanske regeringen har forsøgt at flytte buskmændene fra Kalahari Game Reserve hævdede, at det er en belastning for de finansielle ressourcer på trods af indtægterne stiger med turismen til reserven. I 1997 fjerdedele af den samlede San befolkningen var tre flyttet fra reserven, og i oktober 2005 havde regeringen genoptaget tvangsflytninger i genhusning lejre uden for Kalahari Game Reserve og efterlader kun omkring 250 faste beboere . Men i 2006 en botswanske domstol proklamerede udsættelse ulovlige ved at tillade folk at vende tilbage i Central Kalahari Game Reserve.

This entry was posted in Botswana. Bookmark the permalink.