Kenya Wildlife Service fejre Thanksgiving Dag og Sports

Kenya Wildlife Service holdt sin årlige Thanksgiving ceremoni på Afraha Stadium i Nakuru fra 25-29 oktober 2010. Arrangementet, hvor medarbejdere fra de forskellige stationer i landet, ledelse og bestyrelse samles til at reflektere over året, og fejrer deres succeser, blev medvirken af ministeren for skovbrug og dyreliv, som var repræsenteret af MA M WaMwachai, den departementschef i ministeriet.

I en tale læse på hans vegne af PS, ministeren opregnede forskellige resultater, som KWS burde fejre. Han nævnte væsentlige milepæle såsom færdiggørelsen og idriftsættelse af Aberdare Fence, gazzettement af søer Elementaita og Kanyaboli som nationale reserver, og opdagelsen af elefanten spidsmus på Boni-Dodori. Han meddelte, at den foreslåede Wildlife Bill er ved at blive undersøgt for at sikre, at det tilpasses til den nye forfatning.

Påskønner KWS medarbejdere for deres engagement, ministeren opfordrede dem til at holde deres normer høje som det arbejde, de gør, er ædelt.

Den KWS Formanden, Hon. David Mwiraria, sagde, at 2010 har været et meget godt år for turismen i landet. Han gentog, at dette kan være den bedste ydeevne, vi har haft siden uafhængigheden, symboliserer betydningen af turismen som et robust industri og søjle i vort lands økonomi. Mens takke interessenterne for deres støtte til Service, roste Mr. Mwiraria KWS medarbejdere for deres eksemplariske arbejde, og opfordrede dem til at fortsætte i denne ånd til gavn for samfundet.

Direktøren meddelte, at KWS er i færd med at modtage flere værktøjer af handelen, og at Kshs. 40million vil blive brugt til at forbedre personalets huse og besøgende faciliteter i Tsavo.

Han sagde endvidere, at Kshs. 800million skal investeres i Marsabit National Park for personalet huse, besøgende faciliteter og samfund projekter i partnerskab med den franske udviklingsagentur (AFD).

This entry was posted in Kenya Nyheder. Bookmark the permalink.