Kenya

Kenya er på mange måder et både majestætisk og varieret land, som er hjemsted for spektakulære landskaber og et rigt dyreliv. Netop derfor er Kenya et oplagt rejsemål, hvis du ønsker fantastiske natur- og safarioplevelser. Udover safari, som er oplagt på en rejse til Kenya, så byder landet også på spændende kulturoplevelser og afslapning på lækre sandstrande. Er du derfor til både spændende og unikke naturoplevelser blandet med ren afslapning, så er en rejse til Kenya lige noget for dig. Du vil her få en rejse med unikke oplevelser i absolut verdensklasse, som du vil huske hele livet igennem.

Oplevelser i Kenya

En rejse til Kenya er uden tvivl noget helt unikt. Kenya byder på så spændende og unikke oplevelser, at det er et land, der bare skal opleves. Her er der noget for enhver, uanset hvad man er til.

Kenya er dog mest af alt kendt for spændende safarioplevelser. Selve ordet “safari” er rent faktisk oprindeligt fra Kenya og betyder på swahili “at rejse”. Denne betydning passer umiddelbart helt perfekt til ordet, da en safari rejse til Kenya, vil give dig en rejse for livet. Her kan du opleve det rige dyreliv med enorme flokke af elefanter, giraffer, gnuer, løver og mange andre spændende dyr blandet med det fascinerende landskab med sneklædte bjerge og den vilde savanne. Når man først har oplevet Kenya, så glemmer man det aldrig.

Derudover kan du i Kenya opleve nogle af verdens smukkeste og hvideste sandstrande, med det dejligste og mest krystalklare vand. De langestrakte sandstrande med palmer og det lækre varme vand gør en badeferie i Kenya til en fantastisk oplevelse. Man kan derfor med fordel kombinere en rejse til Kenya med det bedste fra begge verdener, safari og badeferie ved det Indiske Ocean.

På en rejse til Kenya vil landets rå skønhed fange og imponere dig med bl.a. de fantastiske søer i Great Rift Valley, de stejle skråninger af Mount Kenya, de store sletter i Masai Mara og strandene i Mombasa ved Det Indiske Ocean. Kenya har også en fascinerende kulturarv med diverse stammeledere, traditioner og spændende skikke. Uanset om du ønsker at komme på en safari rejse og opleve The Big Five, om du vil se den årlige migration af gnuer, spise med giraffer i Nairobi eller opleve en traditionel masai kriger, så vil en Safari rejse i Kenya være en hel uforglemmelig oplevelse.