Nairobi Safari Walk

NAIROBI SAFARI WALK

Kun 7 km syd for Nairobi ligger Nairobi Safari Walk, Kenyas nye rekreation facilitet. Nairobi Safari Walk har kreative landskab design, enestående dyrearter hvilket gør anlægget unikt for turisme.

Kenya Safari Walk er den mest forfriskende og turistattraktion site for både indenlandske og internationale turister. The Nairobi Safari Walk er beliggende i udkanten af Nairobi City langs Langata Road ved siden af Animal Ophanage.

På en safari tur i Narobi Safari Walk vil du blive gå gennem den kolde, grønne og rolige skov vegetaton mens du ser dyreliv.

I Nairobi Safari Walk er øjenåbner for Kenyas parker og reserver. Det tilbyder dig en mulighed for at lære, hvad du forventer at se over hele Kenya. Indledende samtaler om Kenyas parker og reserver, kan arrangeres for dig med Naturforskere. Du vil få en smagsprøve på Kenyas rige dyre samling bl.a. den sjældne bongo, hvide næsehorn, albino zebra, en samling af katte, antiloper og primater. Nairobi Safari Walk er også hjemsted for en samling af omkring 150 arter af lokale træer.