Mount Kenya Safari Club

Mount Kenya Sarfari Club evening.

Mount Kenya Sarfari Club evening.

Med en storslået udsigt over majestætiske Mount Kenya, er Fairmont Safari Club er indstillet i over 100 acres af anlagte haver og tilbyder en unik blanding af komfort, afslapning og eventyr. Oprindeligt tilbagetrækning filmstjerne og Club grundlægger, William Holden, Club’s hæderkronede tidligere medlemmer har inkluderet Winston Churchill og Bing Crosby.

Overnatning
Der er 115 standard-og superior værelser spredt ud i den dejlige grund af Fairmont Mount Kenya Safari Club. Superior bolig omfatter Suites, Studio Suites og hytter. Suiterne har en dobbelt-sengs værelse, med pejs, en stue, et fuldt udstyret minibar, privat veranda med udsigt over floden og Mount Kenya, og et stort badeværelse med forsænket badekar.

Studio Suites har hver dobbeltseng og kamin, private veranda med udsigt over floden og Mount Kenya, opholdsområde, et stort badeværelse med indsunkne bad, og et fuldt udstyret minibar. Superior værelser er beliggende i Garden Suites, William Holden hytter, Riverside hytter, og de tre huse, Lenana, Batian og River House.

Standard værelser – Alle standard værelser er indrettet med tæpper, sengelamper, dressing tabeller og indbyggede skabe, og en pejs. I hvert badeværelse er der en 115 / 240V barbering stik, brusere og badekar, flush toiletter, håndvask. Også hver badeværelse har shampoo, bodylotion, bad og shower gel, badekåber, nyvasket håndklæder, varmt og koldt vand, vand kolber og drikkevand.

Superior værelser – Alle superior værelser er indrettet med tæpper, sengelamper, dressing tabeller og indbyggede skabe, og en pejs. I hvert badeværelse er der en 115 / 240V barbering stik, brusere og badekar, flush toiletter, håndvask. Også hver badeværelse har shampoo, bodylotion, bad og shower gel, badekåber, nyvasket håndklæder, varmt og koldt vand, vand kolber og drikkevand. Te og kaffe faciliteter, og en kedel, der er tilgængelige i alle superior værelser.

Aktiviteter
For dem, der ønsker at tilbringe tid afslappende på Club, er der mange rekreative aktiviteter, der tilbydes: ridning, golf, kroket, en putting green, en bowlingbane, bordtennis, svømning, en skønhedssalon, et dyr børnehjem og meget mere. At være i stand til at slappe af og værdsætte den fantastiske indstilling, personlig opmærksomhed kælet for alle vores besøgende, de mange aktiviteter og et fantastisk køkken, en nat er bare ikke nok. Fairmont Mount Kenya Safari Club er den ideelle base for en virkelig fantastisk ferie i Kenya. Med nogle af landets fineste seværdigheder på dørtrinnet besøgende kan nyde et enormt udvalg af udflugter og aktiviteter uden at tilbringe timer og endda dage rejser mellem hver.

Opvarmet svømmebassin – Der er en stor udendørs opvarmet swimmingpool, bemandet med en bademester 7:00 til 6:00 Den omgiver af bassinet er et ideelt sted for cocktailparties for 15 til 500 personer.

Rose Gardens – Besøg til Club smukke rosenhaver.

Animal Børnehjem – De animalske børnehjem, der forvaltes af de tilgrænsende ranchen og William Holden Foundation kan besøges fra en særlig indgang i Club grunde.

Lokale udflugter – Guidede spil vandreture i helligdommen er planlagt dagligt kl 10:00 og 03:00 Kunder eskorteres af en Naturforsker, hvilket gør for en meget interessant to timers tur, som eksperten er en guldgrube af information om dyr.