Karen Blixen Camp

Karen Blixen Camp ligger for foden af Masai Maras karakteristiske lange højderyg og direkte ned til Marafloden.

Se her hvad du kan opleve i Karen Blixen camp

Året rundt boltrer flodheste sig i floden neden for morgenbordet, mens krokodiller og nilvaraner soler sig på flodens brink. Dagen igennem kommer impalaer, elefanter, giraffer, bavianer og andet savannevildt ned til floden for at slukke tørsten.

En dag i Karen Blixen Camp er i sig selv en safarioplevelse, hvor man i fred og ro kan nyde vildtet i og langs floden og det rige fugleliv omkring én. Karen Blixen Camp ligger så at sige i Masai Maras smørhul, hvor vi har under en times kørsel til alle de bedste vildtomåder. Blandt disse er Musiara sumpene, hvor der næsten altid går elefanter og vandbukke, og hvor Masai Mara mest berømte og filmede løveflok – Shaka-klanen – holder til.

Udsigt fra Karen Blixen camp

Udsigt fra Karen Blixen camp

Også Masai Mara trianglen med de berømte krydsningsområder, hvor gnuer og zebraer krydser Marafloden i titusindvis i august-oktober er interessant. Ligeså Leopard George, hvor mange af de berømte ”Big Cat”-film fra BBC er optaget. Oven for Karen Blixen Camp ligger de stor flade sletter med kort græs, hvor alle græsæderne trækker hen, når græsset omkring Musiara bliver for højt.