Lake Naivasha i fremgang med turister fra Mombasa kysten

 Hårdt ramt af tidligere kriminalitet og tilhørende negativ omtale for flere år siden, er Lake Naivasha byen hurtigt ved at blive en favorit destination for turister.

Bestil en rejse til Lake Naivasha her.

Byen har i løbet af de seneste seks måneder oplevet en stigning i antallet af feriegæster fra hele landet fakturering det som et alternativ til traditionelle sand og strand tilbagetog på den kenyanske kyst.

I december skønnes det, at omkring 30.000 turister rejste til Lake Naivasha. mange flere forventes at komme til Lake Naivasha i løbet af påsken.

“Vi har indarbejdet Lake Naivasha i vores aggressive indenlandsk turisme kampagne, og det betaler sig godt. Vi agter at intensivere dette program til markedsføring i de kommende dage, “siger hr. Muriithi Ndegwa, administrerende direktør for Kenya Tourist Board.

Kystbyerne Mombasa og Malindi, har længe været en favorit for lokale.

Andre områder som Masai Mara, Samburu og Amboseli er  blandt favorit, men appellerer mere til dem med højere disponibel indkomst.

“Mombasa bør holde øje med Lake Naivasha . Vi har indført foranstaltninger for at gøre denne by til en destination of choice for turister. Vi arbejder tæt sammen med lokale aktører til at forbedre vores tilbud til turister, “siger John Mututho, området MP.

Blandt planlagte udvikling for at styrke den status af byen er oprettelsen af sandstrande omkring søen Naivasha.

This entry was posted in Artikler. Bookmark the permalink.