Safari rejser Sydafrika

Sydafrika er et ganske enestående rejseland, som er meget forskelligt fra alle andre lande i Afrika, og vel nærmere en blanding af USA, Australien og dele af Europa, tilsat lidt safariparker. Landet rummer et væld af seværdigheder i et enestående varieret landskab, der strækker sig fra vestkysten ved Atlanterhavet til østkysten ved Det Indiske Ocean – et farvespektrum i kultur, landskab og dyreliv, som kun findes få andre steder i verden.

Mulighederne for Safari rejser er gode uden dog at være helt på højde med Safari rejser til Kenya og Tanzania men på en god rejse til Sydafrika skal safari med, omend blot nogle få dage.

Safariområderne i Sydafrika er i modsætning til vore andre rejsemål i Afrika, er relativt små, og med mindre forekomster af dyr, hvilket kan sætte en naturlig begrænsning i safari kvaliteten.

Når det er sagt, skal det dog med, at med den rette tid og planlægning kan man sagtens få gode safari oplevelser. Der er dog mange faldgrupper ikke mindst ved de såkaldte “private safari lodges”. Ofte er det spild af gode safaripenge at tage dertil. Til gengæld har Sydafrika fantastisk mange andre store oplevelser at byde på, som andre rejsemål i Afrika ikke kan matche.

Vi tilbyder en række feriemuligheder i dette varierede og smukke land, – mulighederne er mange og inkluderer mindre safarirejser, større rundrejser med dansk eller engelsktalende rejseleder samt muligheden for selv at sammensætte et besøg i Pretoria, Cape Town, Swaziland, Zululand, Kruger National Park, “The Garden Route” eller Sun City. For blot at nævne de mest populære steder.

Sydafrika er blevet udråbt til “én verden i ét land”, og det er ikke overdrevet. Det har virkeligt noget af det mest imponerende
landskab, forskelligartede dyrevildt og den rigeste blanding af kulturer, som kan opleves i Afrika i dag.

Cape Town har næsten alt, hvad en man kan ønske sig af en storby: En fantastisk placering på Afrikas sydkyst, smuk natur, frugtbar jord og en mangfoldighed af indbyggere, der gør byen til en kulturel smeltedigel.

Taffelbjerget i Cape Town udgør Cape Towns bagtæppe og sætter rammen om byen. Bjerget er 1.000 meter højt, og tager du op på Taffelbjerget – fx med den kabelbane, der går op ad bjerget – belønnes du med en fantastisk udsigt over byen og bugten.

Selve Cape Town er både en moderne storby med højhuse og mindre enklaver af gamle kvarterer meed smalle gader. Den gamle bdel er koncentreret omkring parlamentet, hvor der også ligger en række museer.

Johannesbug i Sydafrika er en storby, der foruden shopping, museer og seværdigheder, giver dig mulighed for at tage på safari i Sydafrika, spille golf eller nyde det azurblå Indiske Ocean. En rejse til Johannesborg kan være alt fra den primitive eventyrlige rejse til den vilde luksusrejse.

Johannesburg og de mange muligheder
Tag på safari, opdag vinlandet, udforsk Drakensbjergene, se Garden Route og spil golf på nogle af verdens bedste golfbaner i naturskønne omgivelser. I Sydafrika er infrastrukturen næsten på højde med den danske og er derfor også et oplagt land at udforske på egen hånd.

Vi tilbyder en række feriemuligheder i dette varierede og smukke land – mulighederne er mange og inkluderer mindre safarirejser, udbytterige rundrejser og muligheden for selv at sammensætte et besøg i Johannesburg, Cape Town, Kruger National Park, “The Garden Route” eller Sun City.

Sydafrika er blevet udråbt til “En verden i ét land” og det er ikke overdrevet. Det har virkeligt noget af det mest imponerende landskab, forskelligartede dyrevildt og den rigeste blanding af kulturer, som kan opleves i Afrika i dag.

Sydafrika – et land som sprudler af charme, raffinement og historie. Gå ikke glip af det!

Attraktions i SydAfrika
Garden Route
Taffelbjerget og Cape Town
Vinsmagning i vinlandet
Safari rejser i Mpumalanga/Kruger parken

Vi Levere Sydafrika Safari rejser i samarbejde med Team Benns
[contact-form-7 404 "Not Found"]

This entry was posted in Sydafrika Safari rejser. Bookmark the permalink.