Snigskytter anholdt i Meru

 
 

Snigskytter anholdt i Meru

Snigskytter anholdt i Meru

Tre mistænkte blev anholdt og 80 stykker af elfenben vejer 249kgs og en næsehorn horn vejer 1,5 kg genfundet i Kiirua område Ntugi landsby i Meru County i går, den 7. januar 2011, som Kenya Wildlife Service sikringspersonale med bistand fra Kenya Politi.
 

 
 
 

 

To af de mistænkte blev anholdt på Kiirua marked på vej til Meru om bord på et sedan bil, mens den anden blev anholdt i morges i sit hjem i Ntugi landsby, hvor en del af forsendelsen, herunder derivater af de truede Mountain Bongo, det colobus abe og vildt , blev fundet begravet i hans sammensatte. Også fundet var nattesyn udstyr, riffelkikkerter, en digital vægt balance, forgiftede pile, buer og ammunition blandt andre remedier, at støtten krybskytteri.

Udsigterne for flere anholdelser og trofæ inddrivelser er høje som følge af en igangværende undersøgelse. Den KWS canine enhed er blevet indsat for at styrke driften.

En af de mistænkte er en berygtet elfenben forhandler med en verserende retssag i Kibera domstole i forhold til lignende lovovertrædelser af ulovligt elfenben handel og handel.

Ifølge de undersøgelser, de fleste af de trofæer beslaglagt stammer fra krybskytteri i forskellige områder af Samburu, Isiolo, Laikipia og Mt. Kenya.

This entry was posted in Kenya Nyheder. Bookmark the permalink.