Verdens mest kuriøse flyruter

Sommeren er lige rundt om hjørnet, og det er på høje tid at booke rejse. Hvis det kniber med inspirationen, har flysøgemaskinen Skyscanner.dk lavet en liste over flyruter, der gør det lidt sjovere at være rejsende. Få inspiration til din næste flyrejse her.

Kært barn har mange navne, og når det kommer til verdens lufthavne er der nogle, der navnemæssigt lægger op til en tur ud over det sædvanlige. Til dzreelsekere kan vi anbefale Mombasa Lufthavn for en Safari Rejse til Kenya. Til solelskeren kan turen Burnie (Australien) til Tan Tan (Marokko) anbefales. Sætter du derimod pris på god mad og drikke, byder det globale rutenetværk på noget for enhver smag. Rejs for eksempel fra Rost (Norge) til Beef Island (Jomfruøerne) eller lad turen gå fra Chicken (USA) til Brest (Frankrig). Skal det være rigtig eksotisk – og i kategorien politisk ukorrekt – er det værd at overveje EAT (Wenathcee, USA) til DOG (Dongola, Sudan). Lidt mere nede på jorden er HOT (Hot Springs, USA) til DOG (Dongola, Sudan). Lige nu kan du få en ægte, og oven i købet billig én af slagsen, i USA, hvor den amerikanske dollar er historisk lav og flybilletterne billige.

filmentusiasten, der gerne vil rejse i sine heltes fodspor, er ruterne Batman (Tyrkiet) til Cape Town (Sydafrika) og MAD (Madrid, Spanien) til MAX (Ouro Sogui, Senegal) selvskrevne. Fans af anti-helten over alle anti-helte bør derimod straks booke billet på ruten Homer (USA) til Fort Simpson (Canada).

Som rosinen i pølseenden, og en opfordring til at kaste dig ud i en verden af gode rejseoplevelser, skal til sidst nævnes flyruten GOA (Cristoforo Colombo, Italien) til WAY (Greene County, USA).

Find masser af inspiration og billige flyrejser på Skyscanner.dk

Om Skyscanner.dk:

Skyscanner er en søgeside, som sammenligner flyrejser. Det betyder simpelthen, at vi søger hos hundredevis af flyselskaber og rejsebureauer for at finde de bedste priser til dig – over hele verden. Brug vores søgeredskaber til at finde de billigste dage at flyve på og de billigste destinationer at flyve til.

This entry was posted in Afrika. Bookmark the permalink.